Skip to main content
Nieuws

Dit was 2021 voor Blue10

By 2021december 27th, 2021No Comments

Aan het einde van ieder jaar nemen veel mensen doorgaans een moment om te reflecteren op alle gebeurtenissen, uitdagingen en successen van de voorgaande periode. Ook het afgelopen jaar levert zonder twijfel een andere terugblik op dan anders.

Bij Blue10 blikken we aan het einde van 2021 terug op een aantal mooie mijlpalen die we samen hebben gevierd. We hebben dit jaar achter de schermen veel aanpassingen gedaan aan onze software in relatie tot stabiliteit en performance. De herbouw van onze software is het begin. Het begin van iets bijzonders, maar daarover ga je in 2022 veel meer zien en horen 😉.

Gezien de huidige situatie hebben we ook dit jaar een andere invulling gegeven aan onze jaarlijkse kerstactie, hieronder vind je de invulling die we er dit jaar aan gegeven hebben. Tot slot wensen we je fijne feestdagen en een mooi, succesvol en bovenal gezond 2021.

Ontwikkeling in de software

We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan de totale herbouw van onze software. Het hele importproces van ontvangst tot en met het herkennen van documenten is volledig herbouwd. Het nieuwe importproces is velen malen sneller dan het oude proces en kan heel eenvoudig mee opschalen op het moment dat het volume van binnenkomende documenten toeneemt. Een ander belangrijk onderdeel in de volledige herbouw van onze software is het ontwikkelen van nieuwe websites, met een daarmee samenhangende vernieuwde interface. Inmiddels zijn ruim 100 klanten volledig overgezet op de vernieuwde interface. In het eerste kwartaal van 2022 gaan we onze vernieuwde interface verder gefaseerd uitrollen naar alle klanten, waarbij de uitrol per boekhoudsysteem wordt uitgevoerd.

Hoe nu verder?

De vernieuwde interface biedt naast snelheid en stabiliteit ook een aantal handige, nieuwe functionaliteiten voor gebruikers, zoals een drag and drop functie voor bijlages, het daadwerkelijk naast elkaar zien van de huidige factuur naast eerdere facturen van dezelfde leverancier en bijvoorbeeld de mogelijkheid om documenten niet alleen te kunnen splitsen, maar ook weer direct samen te voegen. Meer informatie vind je hier.

De vernieuwde interface biedt daarnaast een goede basis om (eindelijk) weer écht vernieuwend te zijn bij Blue10, zoals het tonen van Fast Insights bij facturen, het veel verder vereenvoudigen van de gebruikersinterface van gebruikers die facturen alleen controleren en/of goedkeuren, de ontwikkeling van een goedkeurapp en verschillende mogelijkheden om ook andere documenttypes via Blue10 te kunnen verwerken. We moesten eerst werken aan onze basis, maar we komen langzaam maar zeker op het punt dat we echt weer vol ons vizier op de toekomst kunnen richten.

De 50e Blue10’er

Bij een groeiend aantal klanten en een daarbij horende groei van het aantal te verwerken documenten in Blue10, hoort ook de uitbreiding en verdere professionalisering van onze organisatie. In de groei van onze organisatie hebben wij in oktober de komst van de 50e Blue10’er gevierd. Bij Blue10 vieren we successen altijd samen en ook bij dit hoogtepunt hebben we stilgestaan op de Blue10 manier.

Bekijk hier onze terugblik op deze mijlpaal.

Thumbnail 50e blue10'er

Blue10 is co-sponsor Sparta Rotterdam

In september hebben wij onszelf als co-sponsor verbonden aan de oudste club uit het betaald voetbal van Nederland: Sparta Rotterdam. Het logo van Blue10 is allereerst te zien op het wedstrijdbroekje van de spelers. Daarnaast is Blue10 nu zichtbaar op een sponsorbord achter de goal en diverse keren op LED-boarding tijdens wedstrijden op Het Kasteel, de thuishaven van Sparta. We kijken ontzettend uit naar de invulling van dit mooie partnerschap en de maatschappelijke projecten die we samen vorm gaan geven.

Meer weten over het partnership tussen Sparta en Blue10? Lees hier meer.

Kerstacties 2021

Team Blue10 bezorgt 300 kerstgeschenken

Rond de kerstperiode zetten we onszelf ieder jaar in voor mensen die een lichtpuntje in deze tijd goed kunnen gebruiken. We maken daarbij niet alleen geld vrij voor deze geschenken. We willen vooral met het hele team onze handen uit de mouwen steken.

De actie van vorig jaar heeft ons zo’n groot gevoel van dankbaarheid gegeven dat we wederom 300 kerstgeschenken hebben ingepakt. Dit jaar heeft iedere Blue10’er zelf minimaal vijf personen of huishoudens opgezocht die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Of dat nu een eenzame oudere is of iemand die in een verdrietige situatie zit; we hopen dat we hen, met ons geschenk, een lichtpuntje hebben kunnen bezorgen.

Sparta Jeugdvoetbal Clinic voor (klein)kinderen van medewerkers uit de zorg

Samen met Sparta Rotterdam organiseren we in mei 2022 een jeugdvoetbalclinic voor (klein)kinderen van zorgmedewerkers uit de regio Westland en Delft.

Meer weten over beide kerstacties? Lees hier verder.