Skip to main content
Nieuws

Blue10 nieuwe co-sponsor Sparta Rotterdam

By 2021juni 30th, 2022No Comments
Blue10 sponsor Sparta Rotterdam

Den Haag, 17-09-2021 – Softwarebedrijf Blue10 uit Den Haag heeft zich als co-sponsor verbonden aan Sparta Rotterdam en is vanaf vanavond in de wedstrijd tegen N.E.C. zichtbaar op het broekje van de oudste betaald voetbalclub van Nederland.

Vanaf het eerste contact met Sparta Rotterdam was duidelijk dat beide organisaties erg goed bij elkaar passen. Naast de groeiambitie, die beide organisaties vanzelfsprekend hebben, ziet Blue10 ook grote overeenkomsten in het DNA van Sparta en die van het eigen bedrijf. Sparta Rotterdam staat bekend als een echte opleidingsclub en schroomt niet om jong talent al vroeg over te hevelen naar de eerste selectie. Goed genoeg is immers oud genoeg. Een ander aspect waar Blue10 aansluiting ziet met Sparta Rotterdam is haar maatschappelijke betrokkenheid.

Zowel het opleiden van jong talent als de maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke pijlers in de groei en continuïteit van Blue10. Met verschillende bootcamps voor het opleiden van software engineers en data scientists geeft Blue10 starters en zij-instromers de kans op een vaste baan als software engineer of data scientist. Met een goede mix van jong talent en ervaren mensen zet Blue10 iedere dag een stap vooruit om samen een nog mooier bedrijf én product te maken.

De maatschappelijke betrokkenheid van Blue10 heeft de afgelopen jaren geresulteerd in diverse ouderenuitjes waarbij het bedrijf, in samenwerking met Vitis Welzijn, een gezamenlijk bedrijfsuitje organiseert met (eenzame) ouderen. Onderdeel van de sponsorovereenkomst tussen Blue10 en Sparta Rotterdam zijn ook diverse mooie maatschappelijke projecten die beide organisaties op korte termijn met elkaar vorm gaan geven.

Blue10 kijkt ernaar uit om zowel haar groeiambities als maatschappelijke projecten samen met Sparta Rotterdam vorm te geven. Vanaf nu is het: Blue10, op z’n Spartaans!