Skip to main content
Nieuws

Blue10 Kerstacties 2021

By 2021december 23rd, 2022No Comments

Team Blue10 bezorgt 300 kerstgeschenken

December is bij uitstek een maand waarin bedrijven relatiegeschenken geven als dank voor de prettige samenwerking in het voorgaande jaar. Vanzelfsprekend zijn ook wij dankbaar voor het vertrouwen dat we het afgelopen jaar hebben gehad van onze klanten, partners en andere relaties.

Wij hebben echter een aantal jaar geleden gekozen voor een maatschappelijk relatiegeschenk. Jaarlijks schenken we dit aan een groep in de samenleving die een steuntje in de rug goed kan gebruiken. We maken daarbij niet alleen geld vrij voor deze geschenken, we willen vooral met het hele team onze handen uit de mouwen steken.

Vorig jaar hebben we 300 kerstgeschenken mogen bezorgen bij (eenzame) ouderen in onze regio. De oprechte dankbaarheid van de mensen, de spontane gesprekken die aan de deur ontstonden en ouderen die in tranen het geschenk in ontvangst namen; het was heel dankbaar om te zien wat een kerstgeschenk in iemand los kan maken.

De actie heeft ons zo’n groot gevoel van dankbaarheid gegeven dat we wederom 300 kerstgeschenken hebben ingepakt. Dit jaar heeft iedere Blue10’er zelf minimaal vijf personen of huishoudens opgezocht die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Of dat nu een eenzame oudere is of iemand die in een verdrietige situatie zit; we hopen dat we hen, met ons geschenk, een lichtpuntje hebben kunnen bezorgen in aanloop naar de feestdagen.

Sparta Jeugdvoetbal Clinic voor (klein)kinderen van medewerkers uit de zorg

Veel zorgmedewerkers hebben, zeker het afgelopen jaar niet altijd de tijd gehad om voldoende aandacht te geven aan hun (klein)kinderen. Tijd en aandacht die zij wel zouden willen geven. Zij hebben het afgelopen jaar een topprestatie geleverd en hebben zich enorm ingezet voor een ander. Voor hen willen wij graag iets terugdoen en daarom organiseren wij, in samenwerking met Sparta Rotterdam, een jeugdvoetbalclinic voor (klein)kinderen van medewerkers in verschillende zorginstellingen in de regio Westland. De voetbalclinic gaat gegeven worden op het sportcomplex van SV Honselsersdijk en wordt naar verwachting georganiseerd in de meivakantie van 2022. De verschillende zorginstellingen zijn inmiddels geïnformeerd over onze actie en hebben de uitnodiging ontvangen. De komende weken en maanden zullen we je in onze nieuwsbrieven blijven informeren over de voortgang van deze activiteit.