Blue10 referentie Carrefour

Carrefour Express

Blue10 bespaart tijd en geld

Blue10 referentie carrefour

Aantal facturen per jaar

3.000

Klant sinds

2019

Boekhoudsysteem

Exact Online

Ervaar het zelf
Bij Blue10 zijn we altijd benieuwd hoe onze klanten het gebruik van Blue10 ervaren. Daarom gaan we regelmatig met ze in gesprek! Dit keer spraken we Michiel, zaakvoerder van enkele Carrefour Express winkels in België. Sinds begin 2019 beheert Michiel zelf de vijf administraties van deze winkels in Blue10. Lees hieronder zijn ervaringen met het digitaal verwerken van facturen met Blue10!
Tijd voor verandering

Voordat Michiel in aanraking kwam met Blue10, verliep zijn boekhouding volledig handmatig. Eerst betaalde hij de facturen, daarna boekte hij ze. ‘’Ik was hele middagen bezig met het inlezen van de kleinste facturen. Ik werd er gek van, ik voelde me soms een beetje nutteloos. Ja, handmatige factuurverwerking kostte echt heel veel tijd.’’ Onnodige tijd, die hij als zaakvoerder beter kon besteden. Tijdens een bijeenkomst met andere ondernemers, waar hij iedere maand heengaat om inspiratie op te doen, raakte Michiel geïnteresseerd in de term ‘’digitalisering.’’ Hij is toen zelf op zoek gegaan naar oplossingen voor zijn administratie; het was tijd voor verandering. Via Blue10 partner Compuboek kwam hij bij Blue10 en de keuze was al snel gemaakt!

Stapsgewijs beginnen met Blue10

Wanneer een organisatie voor Blue10 kiest, helpt onze Customer support deze op weg met het gebruik tijdens de implementatie. Michiel heeft deze positief ervaren; de Customer support heeft hem stap voor stap geholpen de software te implementeren in zijn administratie. ‘’Al mijn vragen en opmerkingen zijn ter harte genomen. Er waren wat puntjes wat betreft de herkenning van de gegevens op de verkoopfacturen, maar dit gaat nu veel beter; Blue10 herkende steeds meer naarmate ik meer facturen verwerkte.’’

Welke voordelen ervaart Michiel?

Bijna een jaar na de implementatie gaat het werken met Blue10 goed. Michiel is onder andere enthousiast over het gemak van het digitale archief: ‘’Aan het vinden van een factuur of leverancier ging vroeger een hele zoektocht in allerlei mappen vooraf. Nu is alles digitaal, overzichtelijk en gemakkelijk terug te vinden. Ook zijn de tijdsbesparing, de controle over facturen en de flexibiliteit van Blue10 volgens Michiel een pre: ‘’Sinds ik met Blue10 werk, win ik echt tijd. Je hebt op één plek de controle over je factuurstroom, wat met papieren factuurverwerking naar mijn idee minder is. Ik vind het ook heel makkelijk dat ik mijn boekhouding altijd bij me heb.’’ Als laatste is voor Michiel ook het kostenplaatje aantrekkelijk, omdat hij voorheen een deel van zijn administratie uitbesteedde aan een derde partij. ‘’Door de overstap naar Blue10 doe ik alles zelf, waardoor ik enorm veel kosten bespaar. Ik beheer nu wel meer administraties, maar meer tijd kost het me niet.’’

Michiels visie op digitalisering

Tijdens een ondernemersbijeenkomst maakte Michiel kennis met digitalisering. Het wekte zijn interesse, omdat hij er een oplossing in zag voor zijn eigen werkzaamheden. Wij vroegen hem wat hij kwijt wil aan organisaties waar nog twijfel bestaat wat betreft de stap naar digitalisering: “Ik zou niet meer terugkeren naar handmatig werk en stapels papier. Alles digitaal hebben, waar ik ook ben, bespaart mij als verantwoordelijke voor meerdere administraties heel wat moeite en tijd.”

Bespaar net als Michiel kostbare tijd!

Vraag een 1-op-1 demo aan