fbpx Skip to main content
Blog

Lang leve technologie! Toch?

By 2019februari 13th, 2020No Comments

Ieder jaar, op World Telecommunication and Information Society Day, vieren we wereldwijd de kansen die ICT en het internet ons bieden. Het is een initiatief opgezet door de Verenigde Naties, met als doel om bewustzijn te creëren voor deze kansen en de digitale kloof te overbruggen. Dit jaar is het 50 jarig jubileum, en wij als groeiend softwarebedrijf vieren graag de mogelijkheden van hedendaagse technologie mee! 

Technologie als bedreiging? 

Niet iedereen ziet de constant veranderende technologieën van deze tijd als positieve ontwikkeling. We leven in een tijd waarin de wereld snel verandert. Disruptieve technologieën zorgen ervoor dat morgen mogelijk alles anders is ten opzichte van gisteren. Spannend? Ja, eigenlijk wel. Niemand weet precies welke impact (toekomstige) technologie heeft op de arbeidsmarkt. Men is bang dat er banen verdwijnen, en er geen nieuwe voor terugkomen. Technologie gaat namelijk niet op vakantie en doet niet aan vrijdagmiddagborrels, maar is constant in ontwikkeling en dat is inderdaad best angstaanjagend. Maar is deze angst terecht? 

Wij vinden van niet. Wat veel mensen vergeten zijn de mogelijkheden die deze constante veranderingen met zich meebrengen. Zijn we stiekem niet allemaal heel tevreden met onze smartphones en andere technologieën? Deze dagelijks gebruikte mogelijkheden zijn óók gevolgen van de constant veranderende technologie. Het maakt onze levens iedere dag steeds weer een beetje makkelijker, toch? Waarom dan die angst en terughoudendheid?  

Administratie bijhouden  

Neem het bijhouden van je administratie, waaronder facturen, bonnetjes en pakbonnen. Er ligt een grote stapel op je bureau, wachtend om handmatig nagekeken en ingevuld te worden in het boekhoudsysteem. Daarna moet je ze zorgvuldig opbergen, anders raken ze kwijt. De automatiserende Blue10 software maakt dit een stuk makkelijker en zorgt er niet voor dat banen wegvallen. Integendeel. Het zorgt voor een efficiëntere besteding van tijd en ruimte, simpelweg omdat je langdurige en repeterende werkzaamheden tot een minimum beperktHierdoor gebruik je je tijd efficiënter en halen mensen stap voor stap het beste uit zichzelf. Meer weten over de voordelen van Blue10? Hierover valt te lezen op onze product pagina 

De uitdaging van disruptieve technologieën ligt in het eigen maken ervan. Zorg dat je meester bent van nieuwe mogelijkheden, pak ze met beide handen aan gebruik ze in je voordeel. Wij helpen je graag om technologie niet als bedreiging te zien, maar als een uitdaging. Een uitdaging die heel veel kansen en mogelijkheden biedt, zowel zakelijk als privé. Vier jij vanaf nu de technologie met ons mee? 

Blue10 digitaal facturen verwerken