Skip to main content
Nieuws

Blue10 organiseert ouderenuitje | 2019

By 2019december 23rd, 2022No Comments

Zoals je eerder in ons kerstbericht hebt kunnen lezen, gaan we op 14 april 2019 a.s. met een groep ouderen een middag op stap en bezoeken we een voorstelling van Tineke Schouten in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Waarom doen we dit?

Een aantal jaar geleden hebben wij ervoor gekozen om het budget wat wij jaarlijks vrijmaken voor kerst-/relatiegeschenken anders in te zetten en dit te schenken aan een goed doel wat zich inzet voor een kwetsbare groep in de samenleving. Rond de kerstperiode ontvangen bedrijven en organisaties in veel gevallen verschillende (relatie)geschenken. Zonder waardeoordeel of om iemand tekort te willen doen, zijn wij van mening dat we dit ook anders kunnen doen. Met veel enthousiasme nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en steken we hiervoor graag onze handen uit de mouwen. Geld geven is immers ook nog relatief gemakkelijk.

Vorig jaar zijn we daarom met een groep van circa 60 ouderen, met minder sociale contacten, een middag op stap geweest naar een voorstelling van Paul van Vliet in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Het was ontzettend dankbaar om met deze ouderen op stap te gaan, waarbij zowel de ouderen als wij zelf een onvergetelijke middag hebben gehad. De terugblik van deze middag vind je hier.

Goede initiatieven en mooie herinneringen moet je koesteren en daarom gaan we ook dit jaar weer met een groep ouderen, met minder sociale contacten, op stap. Wij gaan met hen naar een voorstelling van Tineke Schouten in het Nieuwe Luxor in Rotterdam op 14 april 2019. Ook dit jaar organiseren we deze kerstactie in samenwerking met Vitis Welzijn. Dankzij initiatieven van organisaties zoals Vitis Welzijn ontmoeten senioren elkaar en voorkomen ze een sociaal isolement.

We hebben vorig jaar veel mooie reacties gehad van klanten en andere relaties over onze kerstactie. Vandaar dat we hebben besloten om hen de mogelijkheid te bieden om met ons mee te gaan, zodat ook zij samen met een oudere een geweldige middag beleven. Een aantal klanten heeft hier heel enthousiast op gereageerd en wij vinden het ontzettend leuk dat zij met ons mee gaan!

Het is bijna 14 april, we hebben er heel veel zin in!