Skip to main content
Nieuws

Terugblik op een geslaagd ouderenuitje met verschillende typetjes | 2019

By 2019december 23rd, 2022No Comments

Zoals je in ons kerstbericht hebt kunnen lezen, organiseerden we in samenwerking met Vitis Welzijn een tweede ouderenuitje. Op zondag 14 april zijn we met ruim 60 ouderen uit gemeente Westland, vier coördinatoren van Vitis Welzijn en een aantal klanten, die ieder ook een oudere meenamen, op stap geweest. We bezochten de voorstelling Highlights van Tineke Schouten in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Met twee bussen reden we vanuit Poeldijk en Monster via een toeristische route naar Rotterdam. In een enorme goederenlift werden we vervolgens gezamenlijk begeleid naar de foyer van het theater. Hier hebben we voorafgaand aan de voorstelling met zijn allen een kop koffie of thee gedronken en leerden we elkaar wat beter kennen, waarna iedereen genoot van de uiteenlopende personages van Tineke Schouten. De sfeer zat er goed in; er werd uitbundig gelachen, enthousiast mee geklapt en meegedeind op de muziek. Vol bewondering hebben zowel jong als oud naar de voorstelling van de veelzijdige en nog altijd zeer vitale Tineke Schouten gekeken. Na afloop dronken we met zijn allen een borrel in het theater om deze gezellige dag in stijl af te sluiten. Tijdens de busreis terug naar het Westland zat de sfeer er nog steeds goed in en was een mooie glimlach op de gezichten van een ieder af te zien.

Het was duidelijk een zeer geslaagd uitje en we zijn enorm dankbaar dat we dit voor de tweede keer op rij mochten doen. Wat voor ons een kleine moeite is, is voor een ander een onvergetelijk dagje uit. Al zullen wij de positieve, dankbare reacties van de ouderen ook niet snel vergeten.

Blue10 organiseert ouderenuitje
Blue10 organiseert ouderenuitje
Blue10 organiseert ouderenuitje