Skip to main content
Nieuws

Dit was 2018 voor Blue10

By 2018december 19th, 2022No Comments

Met het nieuwe jaar in zicht sturen wij traditiegetrouw een mail naar onze klanten en relaties waarin we kort terugblikken op het afgelopen jaar. We hopen dat 2018 voor jou net zo’n geweldig jaar is geweest als voor ons. Ook dit jaar hebben we veel stappen gezet op het gebied van het vereenvoudigen van onze oplossing en het verbeteren van de service richting onze klanten. Deze stappen hebben we kort samengevat in onderstaand overzicht:​​​​​​

Blue10 terugblik 2018
Relatiegeschenk Blue10 – Op stap met eenzame ouderen 

December is traditiegetrouw de maand waarin accountmanagers en relatiebeheerders de weg op gaan om relatiegeschenken te bezorgen bij hun klanten en relaties om hen te bedanken voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar. Vanzelfsprekend zijn wij ook ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat we het afgelopen jaar hebben gehad van onze klanten, partners en andere relaties. Het klinkt cliché, maar zonder jou, zou Blue10 niet zijn wie ze nu is.

Een aantal jaar geleden hebben wij ervoor gekozen om het budget wat wij jaarlijks vrijmaken voor relatiegeschenken anders in te zetten en dit te schenken aan een goed doel wat zich inzet voor een kwetsbare groep in de samenleving. Organisaties ontvangen vaak al veel geschenken in deze periode en we vinden het waardevoller om ons op deze manier in te zetten. Vorig jaar vonden we het tijd om zelf daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken, geld geven is immers ook relatief gemakkelijk. In 2018 zijn we met een groep van circa 60 ouderen, met minder sociale contacten, een middag op stap geweest naar een voorstelling van Paul van Vliet  in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Het was ontzettend dankbaar om met deze ouderen op stap te gaan, waarbij zowel de ouderen als wij zelf een onvergetelijke middag hebben gehad.

Goede initiatieven moet je vasthouden en daarom gaan we ook dit jaar weer met een groep ouderen, met minder sociale contacten, op stap om met hen een voorstelling van Tineke Schouten te bezoeken in het Nieuwe Luxor in Rotterdam. We willen dit jaar met een nog grotere groep gaan en hebben daarom 100 kaarten gereserveerd voor de voorstelling van 14 april 2019. Ook dit jaar organiseren we deze kerstactie in samenwerking met Vitis Welzijn. Dankzij initiatieven van organisaties zoals Vitis Welzijn ontmoeten ouderen elkaar en voorkomen ze een sociaal isolement.

Jij kan ook mee
We hebben vorig jaar veel mooie reacties gehad van klanten en andere relaties over onze kerstactie. Deze reacties hebben ons geïnspireerd om organisaties als Vitis Welzijn te helpen bij het mobiliseren van meer organisaties om in de toekomst mogelijk vergelijkbare acties op te zetten. Van de 100 gereserveerde kaarten gaan wij weer op zoek naar ca. 60 ouderen en nemen we een aantal Blue10-ers en vrijwilligers van Vitis Welzijn mee. Daarnaast stellen we dit jaar 20 kaarten beschikbaar voor 10 verschillende klanten van Blue10. Deze 10 klanten mogen één eenzame oudere meenemen en gaan met ons mee naar Tineke Schouten op 14 april 2019.

Wij zouden het ontzettend gaaf vinden als jij met ons mee gaat en in je omgeving eens nadenkt welke oudere ook een steuntje in zijn of haar rug kan gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een buurman of buurvrouw die je niet zo vaak buiten ziet, die man of vrouw die je vroeger op de (sport)vereniging zag maar al even niet meer gezien hebt of iemand waarvan de partner kortgeleden is overleden. Als we allemaal een klein beetje omkijken naar de mensen om ons heen, maken we samen van de wereld weer een mooiere plek om met elkaar te leven.

Praktisch
Vind je dit een mooi initiatief en wil jij graag met ons mee, stuur dan een e-mail naar kerstactie@blue10.com. Geef in je e-mail aan wie je mee wilt nemen op 14 april a.s. (buurman of -vrouw, kennis of iemand anders) en geef kort aan waarom je denkt dat hij of zij een steuntje in de rug kan gebruiken om samen een gezellige middag te beleven. Na jouw aanmelding, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. De eerste 10 reacties (inclusief motivatie) gaan op 14 april met ons mee. Samen gaan we deze ouderen een onvergetelijke middag bezorgen en hen de tijd en aandacht geven die zij verdienen.

Namens het hele team van Blue10 wensen we je fijne feestdagen en een mooi, gezond en succesvol 2019.