fbpx
Nieuws

Werken bij Blue10 – Customer support (video)

By 2020 februari 21st, 2020 No Comments

Het Customer support team van Blue10 is verantwoordelijk voor de service richting onze klanten. De Customer support gaat samen met de klant op zoek naar de beste oplossing wanneer deze ergens tegenaan loopt. Daarnaast helpen ze klanten met het opstarten en implementeren van Blue10 en denken ze actief mee zodat onze klanten alles uit Blue10 halen!

Blue10 is een enthousiaste, eigenzinnige en snelgroeiende organisatie, waarbij plezier en hard werken heel goed samen gaan. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt. Dit geloof heeft ons gebracht waar we nu staan: Met een groei van ruim 40% per jaar bedienen we met 40 mensen meer dan 1.500 organisaties in Nederland en België met onze software.

Benieuwd hoe het is om op de Blue10 Customer support te werken en wil je een kijkje achter de schermen bij Blue10? Een aantal Blue10’ers leggen het je uit in deze video!

Blue10 is altijd op zoek naar talent! Ga naar werkenbij.blue10.com voor onze actuele vacatures.