Skip to main content
Nieuws

Update van standaard verwerkersovereenkomst Blue10

By 2022september 12th, 2022No Comments

Blue10 doet er altijd alles aan om jouw data zo goed als mogelijk te beveiligen. Onderdeel hiervan is de bescherming van persoonsgegevens, die wij verwerken in opdracht van onze klanten bij de uitvoering van onze dienstverlening. Om inzicht te geven in de maatregelen die Blue10 genomen heeft in haar rol als verwerker, beschikt Blue10 over een ‘Data Pro Statement & Verwerkersovereenkomst’. Wij hebben recent onze standaard verwerkersovereenkomst geactualiseerd.

De volgende wijzigingen zijn doorgevoerd in onze standaard Verwerkersovereenkomst en zijn van kracht sinds 1 mei 2022 jl.:

  • Met de overname van Spense hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met de diensten Contract Management en Request Proposal. Deze diensten zijn nu ook opgenomen in onze Verwerkersovereenkomst.
  • Blue10 heeft drie sub-verwerkers toegevoegd die ingezet worden bij het uitvoeren van onze dienstverlening, te weten: Wortell, BIT en Appcues.
  • Tot slot is artikel 10 in de Data Pro Statement herschreven, waarbij een groot deel van dit artikel verplaatst is naar artikel 12 van de Data Pro Statement. In dit artikel wordt de exit procedure beschreven voor de diensten Invoice Management en Contract Management.

De wijzigingen zijn automatisch van kracht sinds 1 mei 2022 jl. Je hoeft verder geen actie te ondernemen. We hebben zowel de vorige versie- als de actuele versie van onze standaard Verwerkersovereenkomst beschikbaar gesteld op onze website. Mocht je benieuwd zijn naar de exacte wijzigingen tussen beide Verwerkersovereenkomsten, kan je beide documenten eenvoudig met elkaar vergelijken. Beide documenten zijn te raadplegen op onze website.