Skip to main content
Nieuws

Terugblik op een Blue10-ouderenuitje! | 2024

By 2024februari 29th, 2024No Comments

Op zondag 11 februari zijn we met ruim 100 ouderen uit gemeente Westland en vier coördinatoren van Vitis Welzijn naar een optreden van Oliver Laurent, imitator van Jacques Brel, op de SS Rotterdam geweest.

Met drie bussen reden we vanuit diverse plekken uit de gemeente Westland via een toeristische route naar Rotterdam. Voorafgaand aan het optreden dronken we met zijn allen een kop koffie of thee en leerden we elkaar wat beter kennen, waarna iedereen genoot van Oliver Laurent. De sfeer zat er goed in; Oliver Laurent gaf een energieke en gepassioneerd optreden. Hij zong bekende nummers van Jacques Brel onder begeleiding van een piano en accordeon. Na afloop vertrokken we weer terug richting Westland onder het genot van een borrel en heerlijk belegde broodjes. Tijdens de busreis zat de sfeer er nog steeds goed in en was een mooie glimlach op de gezichten van een ieder af te zien.

We kijken terug op een bijzonder geslaagde middag. De blije gezichten, de glimlach op ieder zijn gezicht en de dankbare reacties van de ouderen bij het verlaten van de bus. Het is ontzettend leuk om te doen en het werd een onvergetelijke middag.