Skip to main content
Nieuws

Terugblik 10-jarig jubileumevent Blue10

By 2018februari 13th, 2020No Comments

Wie jarig is, viert feest! Op donderdag 1 november hebben we ons 10-jarig jubileum met klanten, partners en relaties gevierd. We kijken terug op een geslaagde en inspirerende middag!

Kennissessies
Rond het middaguur werden klanten op ons kantoor ontvangen met een lunch. Voorafgaand aan het jubileum konden Blue10-gebruikers zich inschrijven voor verschillende kennissessies waarin specifieke functionaliteiten van Blue10 werden uitgelicht om het maximale uit Blue10 te halen. Blue10 gebruikers gingen in drie rondes de diepte in onder leiding van onze Blue10 experts.

Sprekers

Na de kennissessies startte het tweede gedeelte van de middag. Ronnie Overgoor (internetondernemer en oprichter van 7 Ditches TV) opende het programma met een kort interview met directeuren Marcel en Niels. Hierna was het woord aan Florian Dirkse, die de bezoekers meenam in een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Als rond-de-wereldzeiler en mede-oprichter van The Ocean Cleanup weet Florian als geen ander hoe je dromen laat uitkomen. Ronnie Overgoor nam ons vervolgens in een wervelend optreden mee in de wereld van morgen. Hij liet bezoekers zien welke eigenschappen je kunt inzetten om tot de juiste mindset te komen en niet alleen succesvol te zijn, maar ook om succesvol te blijven! ‘Geen digitale transformatie, maar mentale transformatie’.

Na de lezingen van Florian en Ronnie werd er door alle aanwezigen gezamenlijk getoast op ons 10-jarig bestaan en sloten we het jubileum af met een borrel. Op vrijdag hebben ook nog met onze medewerkers en partners het jubileum en het succesvolle verloop van de dag ervoor gevierd.

Op naar de volgende 10

Met een glimlach op ons gezicht kijken we terug op deze gave dag. Om de presentatie van Florian nog even aan te halen: dromen, durven én doen. Zo hopen we over 10 jaar ons volgende jubileum ook (weer) met jou te mogen vieren!

Bedankt!

We willen onze Blue10’ers bedanken voor hun enthousiasme en inzet voorafgaand en tijdens onze jubileumdag. Speciaal woord van dank gaat uit naar onze klanten, partners en relaties. Zonder hen was het voor ons niet mogelijk om te groeien tot de organisatie die wij vandaag de dag zijn.

Foto’s

Kon je er niet bij zijn? Of wil je ook nog een keer genieten van het jubileum? Bekijk dan hier de foto’s.