Skip to main content
Blog

Starten met Blue10: snel en eenvoudig

By 2020juli 17th, 2020No Comments

Vaak denkt men dat het overstappen naar digitale factuurverwerking lang duurt of ingewikkeld is. Men verwacht dat er een aantal dagen training nodig is voor de gebruikers om te starten met de software en eraan te wennen. Het tegendeel is waar. Starten met Blue10 is makkelijk, snel en dus zo gedaan! 

Wij helpen je op weg

Starten met Blue10 doe je namelijk niet alleen. Nadat je de offerte ondertekend hebt,  maakt Blue10 een omgeving voor je aan en ontvang je een startmail. Aan de hand van deze startmail kan je zelf al aan de slag met Blue10. Dit is natuurlijk niet alles! Standaard inbegrepen bij je Blue10 abonnement is de hulp bij opstart. Dit houdt in dat een Blue10’er je helpt met de opstart, waarbij je direct de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen. Zo helpen we je op weg om Blue10 in gebruik te nemen en zo inzicht, rust en gemak te creëren in jouw financiële administratie! Deze uitleg doen we op afstand, waarna je meteen zelf aan de slag kan gaan. We verwerken tijdens deze uitleg zelfs de eerste facturen! Wil je liever een consultant op locatie? Dat kan! Informeer dan even naar de mogelijkheden met onze support.

Deze opstart neemt ongeveer een uur in beslag, waarbij we aan de hand van enkele gescande facturen direct de software gaan inrichten! Wij zijn ervan overtuigd dat je software als Blue10 het best leert kennen door er zelf in de praktijk mee te werken dus we laten je zelf ook dingen herhalen. Zo verwerk je binnen een uur de eerste facturen met Blue10! 

Ook na de opstart staan we voor je klaar

Na de opstart kan je volledig zelfstandig doorwerken met Blue10. Zijn er na deze opstart nog vragen of onduidelijkheden? Op onze supportwebsite vind je antwoorden op veelgestelde vragen en uitgebreide beschrijvingen van (nieuwe) functionaliteiten. Daarnaast staat bij vragen over het gebruik van Blue10 onze Customer support altijd voor je klaar!  

Starten doe je dus nooit alleen en ook na de opstart kan je altijd bij ons terecht met je vragenDankzij de hulp bij opstart en het uitgebreide aanbod aan informatie en de beschikbaarheid van de Customer support ben je zo van start met Blue10 en is de software snel geïmplementeerd binnen de organisatie! 

Wil jij ook binnen een aantal uur digitaal facturen verwerken? Start dan nu met Blue10!