Blue10 referentie ronden banden
Ronden Banden

Meer overzicht en controle met Blue10

Blue10 referentie ronden banden

Aantal facturen per jaar

1.200

Klant sinds

2018

Boekhoudsysteem

Exact Online

Ervaar het zelf
Ronden Banden is een regionale groothandel in allerlei soorten banden. Ze leveren, controleren en monteren banden voor verschillende professionals, waaronder transport- en autobedrijven. Jaarlijks verwerkt Ronden Banden circa 1.200 facturen met Blue10, in combinatie met Exact Online. Wij spraken Amy Kock, administratief medewerkster van Ronden Banden, over haar ervaringen met het gebruik van Blue10.
Meer controle

Wij vroegen Amy naar het factuurverwerkingsproces voordat Ronden Banden met Blue10 ging werken. Ze legt uit dat dit proces voorheen een lang en chaotisch traject was, doordat er veel papierwerk bij kwam kijken. Het overzicht verloor hierdoor snel. “Veel facturen betekenden ook veel papierwerk. Ik was eigenlijk helemaal niet bekend met digitale factuurverwerking en wist er ook niet zo veel vanaf” vertelt Amy. “Wij werden een jaar geleden via onze collega Sjaak gewezen op Blue10, en zijn het sindsdien gaan gebruiken. Er is nu veel meer controle in onze administratie dan voorheen”.

Implementatie

Onderdeel van Blue10 is de eenvoudige opstart. Door middel van een implementatie van circa een uur, helpen wij onze klanten op weg met het inrichten van de Blue10 dienst. Op de vraag hoe collega’s van Ronden Banden deze implementatie hebben ervaren antwoordt Amy het volgende: “De implementatie was prima, je wordt goed op weg geholpen en we kregen een duidelijke uitleg. Natuurlijk is het wel zo dat je vaak zelf het een en ander moet gaan uitproberen voordat je het product helemaal tot in de puntjes begrijpt. Gelukkig is de servicedesk altijd beschikbaar indien er iets niet duidelijk is, of als we ergens vragen over hebben. De servicedesk lost onze vragen altijd snel op via de mail of via de telefoon. Kortom, goede service!”

Makkelijk en snel

Amy vertelt dat facturen verwerken veel eenvoudiger is sinds Ronden Banden Blue10 gebruikt: ‘Ik hoefde gelukkig niet heel lang te wennen en begreep Blue10 vrij snel. Door Blue10 is ons factuurverwerkingsproces nu vele malen overzichtelijker, sneller en beter te controleren. Ook is printen verleden tijd en worden alle documenten veilig online opgeslagen.” Ze vertelt ons dat het hele controleproces een tijdbesparende stap is voor de organisatie: “Het is nu veel overzichtelijker wanneer iets wordt af- of goedgekeurd en zo controleren we onze facturen altijd grondig voordat ze verzonden worden. Niet alleen ik, maar ook mijn collega’s zijn tevreden met deze slimme oplossing. Al met al zou ik Blue10 zeker aanraden aan anderen. Het is overzichtelijk en erg makkelijk in gebruik!”.

Net als Amy nooit meer facturen hoeven printen?

Vraag een 1-op-1 demo aan