Skip to main content
Nieuws

Dit was 2014 voor Blue10

By 2014december 19th, 2022No Comments

Het jaar 2014 is bijna ten einde, wat gaat de tijd toch hard. In 2010 is onze eerste klant met Blue10 gestart en eind 2014 zijn er bijna 250 bedrijven, instellingen en organisaties die dagelijks werken met Blue10. In de loop van de jaren is er veel veranderd en ook het afgelopen jaar hebben we niet stilgezeten.

In al die jaren zijn we altijd blijven werken vanuit onze kernwaarden, waarbij we geloven in eenvoud en streven naar uitmuntende service. Dat we hier niet iedere dag in slagen, zijn we ons van bewust. Wel proberen we onszelf iedere dag weer een beetje te verbeteren ten opzichte van de dag van gisteren. Via deze weg willen we je ook dit jaar bedanken voor het vertrouwen in, en je inzet voor, Blue10.

Kerstgeschenk
Afgelopen jaren is er een ‘kleine’ traditie ontstaan rond de kerstperiode, waarbij wij onze klanten, partners en relaties met een kerstgeschenk bezochten om hen te bedanken voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. We hebben er dit jaar voor gekozen om hier een andere invulling aan te geven dan andere jaren. Door middel van een donatie willen we graag mensen helpen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Dit bracht ons bij Stichting Jarige Job.

We hebben hier met volle overtuiging voor gekozen toen wij hoorden dat er in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis te weinig geld is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld, maar een verjaardagsbox met alles erop en eraan, zoals versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Wij hopen op deze manier een lach op het gezicht van een jarig kind te geven, en ook op dat van jou. Namens alle medewerkers van Blue10, wensen we je fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en voorspoedig 2015!

Met vriendelijke groeten,

Saskia, Ton, Julian, Rogier, John, Rianne, Veerle, Marcel en Niels

In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten op vrijdag 2 januari 2015.