Skip to main content
Nieuws

Dit was 2019 voor Blue10

By 2019december 19th, 2022No Comments

Is 2019 voor jou ook voorbij gevlogen? Ook dit jaar hebben we weer hard gewerkt om onze software nóg beter en gebruiksvriendelijker te maken, zodat je nog efficiënter werkt met Blue10. In 2020 hopen we dat we weer veel nieuwe organisaties mogen helpen met het automatiseren van de financiële administratie, waarbij we natuurlijk de stabiliteit, performance en ondersteuning van onze klanten niet uit het oog verliezen! Ben je benieuwd wat we dit jaar hebben bereikt? Je vindt onze hoogtepunten hier:

Blue10 in 2019

Relatiegeschenk Blue10 – Op stap met ouderen!

Normaal gesproken is december een maand waarin bedrijven relatiegeschenken ontvangen als dank voor de prettige samenwerking. Vanzelfsprekend zijn ook wij ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat we het afgelopen jaar hebben gehad van onze klanten, partners en andere relaties!

Wij hebben er een aantal jaar geleden voor gekozen om het budget dat jaarlijks vrijgemaakt wordt voor relatiegeschenken anders te gebruiken en dit in te zetten voor een goed doel dat zich inzet voor een kwetsbare groep in de samenleving. Dit doen we door, in samenwerking met Vitis Welzijn, de handen uit de mouwen te steken en een dag op pad te gaan met ouderen met minder sociale contacten!

Na de succesvolle edities van 2018 (Paul van Vliet) en 2019 (Tineke Schouten) hebben we dit jaar voor een ander genre gekozen. We gaan met de ouderen swingen tijdens het optreden van de Dutch Swing College Band op de ss Rotterdam. Deze keuze wordt ondersteund door het feit dat we op 5 mei 2020 in Nederland vieren dat we inmiddels alweer 75 jaar in vrijheid mogen leven. Jazzmuziek was tijdens de Tweede Wereldoorlog verboden; iets wat we ons anno 2019 niet kunnen voorstellen en daarom vinden we het mooi om onze vrijheid met een groep ouderen te mogen vieren.

Wil jij met ons mee?

Dat kan! Wel met een eenzame oudere natuurlijk ;-).. Van de 100 gereserveerde kaarten nemen we zelf ca. 60 ouderen via Vitis Welzijn mee. Naast een enthousiaste groep Blue10’ers, stellen we ook dit jaar weer 20 kaarten beschikbaar voor 10 klanten van Blue10. Deze klanten mogen ook één oudere meenemen om gezamenlijk het optreden van de Dutch Swing College Band te bezoeken.

Wij zouden het ontzettend gaaf vinden als je met ons mee gaat en in je omgeving kijkt welke oudere een steuntje in de rug goed kan gebruiken! Als we allemaal een beetje omkijken naar de mensen om ons heen, maken we samen van de wereld weer een mooiere plek om met elkaar te leven.

Praktisch

De eerste optredens van de Dutch Swing College Band staan gepland. Er volgt nog een optreden (op een zondag) eind april, begin mei 2020 en deze gaan wij bezoeken. Zodra we meer weten, wordt de exacte datum van het optreden direct met jou gedeeld.

Vind je dit een mooi initiatief en wil je jezelf alvast aanmelden? Stuur dan een e-mail naar kerstactie@blue10.com. Geef in je e-mail aan wie je mee wilt nemen en geef kort aan waarom je denkt dat hij of zij een dagje uit goed kan gebruiken. Na jouw aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de exacte datum door te geven. De eerste 10 reacties (inclusief motivatie) gaan met ons mee en samen gaan we er een onvergetelijke dag van maken!

We blikken terug op een mooi 2019 en kijken uit naar wat 2020 ons mag brengen! Namens alle Blue10’ers wensen we je fijne feestdagen en een mooi, gezond en succesvol 2020!