Skip to main content
Nieuws

Dit was 2017 voor Blue10

By 2017december 19th, 2022No Comments

We hopen dat 2017 voor jou net zo’n geweldig jaar is geweest als voor ons. Ook dit jaar hebben we veel stappen gezet op het gebied van het vereenvoudigen van onze oplossing en het verbeteren van de service richting onze klanten. We hopen deze groei door te zetten naar 2018 en houden je via onze website en nieuwsbrief (meld je hier aan) op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Blue10.

Kerstactie
Normaal gesproken is december de maand waarin je relatiegeschenken ontvangt in de vorm van een presentje. In plaats van relatiegeschenken hebben wij er de afgelopen jaren voor gekozen om ons budget in te zetten voor een groep in de samenleving die een steuntje in de rug goed kan gebruiken. In 2014, 2015 en 2016 hebben we daarom een geldbedrag gedoneerd aan verschillende hulporganisaties (Stichting Jarige JobStichting Laat Ze Maar Lachen en Stichting Heppie), die zich inzetten voor een goed doel waar wij ons verbonden mee voelen.

Geld geven aan een goed doel helpt, maar eigenlijk vonden we dat we wel een stapje verder konden zetten door zelf de handen uit de mouwen te steken. Vanuit deze gedachte zijn wij met veel plezier aan de slag gegaan om een uitje te organiseren voor zo’n 60 ouderen, die ondanks hun leeftijd en gezondheid graag betrokken willen blijven bij de maatschappij. Bij de organisatie van deze activiteit worden we geholpen door Vitis Welzijn, een organisatie die het mogelijk maakt voor ouderen in regio Westland om deel te nemen aan allerlei leuke uitjes, zodat zij op een gemakkelijke manier contact kunnen leggen met andere ouderen uit de buurt en nog belangrijker; dat zij niet eenzaam hoeven te zijn.

Met onze kerstgift en de vrijwillige inzet van onze medewerkers willen we ons inzetten voor deze kwetsbare groep, zodat ook zij van een mooie(re) oude dag kunnen genieten. We gaan er alles aan gaan doen om deze ouderen een onvergetelijke middag te bezorgen op 6 mei met een voorstelling van Paul van Vliet in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. We hebben er nu al zin in!