Skip to main content
Nieuws

Online inkoopfacturen verwerken in combinatie met Accountview

By 2013februari 13th, 2020No Comments

Blue10 kan zowel lokaal als online gebruikt worden om inkomende facturen te verwerken. Het online systeem was in eerste instantie alleen beschikbaar in combinatie met online boekhoudsystemen, zoals: Exact Online, Twinfield en iMUIS Online. In navolging op Exact Globe (sinds maart 2013), biedt Blue10 nu ook de mogelijkheid om inkoopfacturen online te verwerken in combinatie met het lokaal geïnstalleerde Accountview. Inmiddels beschikken we over verschillende praktijkvoorbeelden waarbij klanten lokaal werken met Accountview en facturen online verwerken met Blue10. Dit blijkt een zeer succesvolle formule te zijn.
Om die reden zijn we hard bezig om, naast Accountview, ook andere ‘lokale’ boekhoudsystemen te integreren met Blue10 Online, zodat deze integraties ook zowel offline als online beschikbaar zijn.

Blue10 Online biedt wellicht ook voordelen voor jullie organisatie. Het systeem kent dezelfde functionaliteit als de lokale variant van Blue10 en heeft als bijkomend voordeel dat je niet hoeft te investeren in hard- en software. Je hebt alleen een scanner en een internetverbinding nodig; verder hebben wij alles voor je geregeld voor een vast bedrag per maand.

Naast de online variant blijven we uiteraard ook de lokale variant aanbieden. De keuze is dus aan jullie: vooraf investeren of een vast bedrag per maand.