Chat with us, powered by LiveChat
Nieuws

Nieuwe mogelijkheden door uitbreiding van ons prijsmodel

By 2018 december 10th, 2018 No Comments

Goed nieuws! We hebben ons  prijsmodel uitgebreid met een nieuwe abonnementsvorm: Blue10 – Enterprise.  Met dit nieuwe abonnement bieden we onze klanten nog meer functionaliteiten voor de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes.     

Blue10 – Enterprise
We merken dat er een groep klanten is die behoefte heeft aan een uitbreiding en/of verdieping in functionaliteiten van de Blue10 dienst. Hierbij kan gedacht worden aan vragen met betrekking tot het kunnen maken of beschikbaar hebben van standaard rapportages en een verdieping in de wijze waarop authenticatie tot de Blue10 dienst geregeld en/of beheerd kan worden. Om invulling te kunnen geven aan deze behoeften, voeren we een derde abonnementsvorm in: Blue10 – Enterprise. In dit abonnement komen een aantal aanvullende functionaliteiten waarmee je nog meer uit de Blue10 dienst kan halen.

Op dit moment zijn de volgende functionaliteiten opgenomen binnen het Blue10 – Enterprise abonnement:

  • SSO via Azure AD:
    • Door in de authenticatie van de Blue10 dienst gebruik te maken van SSO via Azure AD wordt de authenticatie van gebruikers nog eenvoudiger en veiliger. SSO stelt gebruikers in staat om eenmalig in te loggen met een bedrijfsaccount waarna de gebruiker automatisch toegang heeft tot meerdere bedrijfsapplicaties. Daarnaast kan een systeem- of applicatiebeheerder gebruikers centraal beheren en kan een medewerker die uit dienst gaat in één portaal op inactief gezet worden, waarna dit direct van toepassing is op alle systemen die qua authenticatie gekoppeld zijn aan Azure AD.
  • Toegang tot data voor het maken van rapportages:
    • Met leestoegang tot je eigen database, kan je de data die beschikbaar is in de Blue10 dienst gebruiken voor het maken van rapportages in Excel of voor het koppelen van een Business Intelligence / rapportage oplossing die reeds in de organisatie gebruikt wordt.
  • Binnenkort beschikbaar: Power BI Dashboards
    • Door middel van standaard dashboards in Power BI krijg je meer inzicht in je processen rondom de verwerking van inkoopfacturen. Hierbij kan gedacht worden aan dashboards die je informatie geven over onder andere de matching van facturen met inkooporders, het aantal verwerkte facturen per periode, leverancier, medewerker, etc. en de doorloopsnelheid van facturen in je organisatie.

Het Enterprise abonnement van Blue10 zal naar verloop van tijd uitgebreid worden met nieuwe functionaliteiten die binnen deze abonnementsvorm passen. Met het nieuwe prijsmodel bieden we iedere organisatie (groot of klein) een passend abonnement.

Meer informatie over onze abonnementen? Bekijk onze tarieven pagina