Skip to main content
Nieuws

Help de sierteeltsector! Koop ook bloemen en planten voor iemand in jouw omgeving

By 2020maart 26th, 2020No Comments

De coronacrisis raakt ons allemaal. Onder andere de sierteeltsector heeft het ontzettend zwaar. Ondernemers helpen ondernemers en wij volgen de Van der Ende Groep met de #FlowerBoostChallenge om andere ondernemers uit de sierteeltsector te ondersteunen.

Wij hebben vandaag, op 17 maart 2020, bij 5 van onze klanten, Holstein FlowersQualilySK RosesTogether2Grow Alstroemeria en VannoVa bloemen gekocht. Met de hulp van Trefzeker Partyverzorging & Verhuurservice hebben we ca. 1.000 bossen bloemen bezorgd bij 11 verschillende verzorgingshuizen van Argos ZorggroepCareyn en Pieter van Foreest. Hier zijn de bloemen verdeeld onder de bewoners, die op dit moment veelal gedwongen binnen moeten blijven, en de medewerkers die ontzettend goed werk doen in deze moeilijke tijd.

Iedereen kan in deze tijd wel een positieve boost gebruiken. Dit is ook voor jou hét moment om een bloemetje te kopen voor collega’s, partners, vrienden, familie, buren of mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Bloemen en planten maken het leven mooier en geven mensen, ook in moeilijke tijden, een glimlach op het gezicht. Samen komen we hier doorheen!

Wij dagen Mprise AgriwareJEM-id en BVB Logistics uit om ook een boost aan de sierteeltsector te geven. Wie dagen jullie uit?

#FlowerBoostChallenge
#WieHelpJij