Chat with us, powered by LiveChat
Blog

Dit is Blue10

Ieder bedrijf heeft een verhaal over hoe het allemaal is begonnen, waar het vandaan komt en welke successen het al heeft behaald. Het onze lees je hier! De komende tijd voegen we stukje bij beetje delen van ons verhaal aan deze blog toe. Dit is Blue10!

 

Dit is Blue10 – 1. Familiebedrijf

Blue10 is oorspronkelijk voortgekomen uit een ander bedrijf. Nee, beter gezegd, uit een uitdaging bij een ander bedrijf, waar een kans in werd gezien. Het is allemaal begonnen bij een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en levering van substraten voor eigenlijk alles wat groeit. Niels begon bij het familiebedrijf. Nadat de eerste externe klant ook gebruik maakte van onze software, kwam Marcel erbij en samen zijn zij gaan bouwen aan Blue10.  

Nu denk je misschien: ‘’Wat hebben zakken potgrond en Blue10 met elkaar te maken?’’ Dat zit zo: een bedrijf dat steeds meer zaken doet, heeft ook steeds meer inkoopfacturen te verwerken. En dáár lag de uitdaging waaruit Blue10 is voortgekomen. Je ergens bij neerleggen helpt je niet verder. Ons motto luidt nog steeds: iedere dag een stap vooruit! 

Dit is Blue10