Skip to main content
Nieuws

Blue10 in de spotlight op RTLZ

By 2019februari 4th, 2020No Comments

Komt dat zien! Blue10 verscheen in september meerdere malen in het tv-programma Nederland Maakt Het op RTLZ met een eigen item. Waarover? Bedrijven moeten zich vandaag de dag razendsnel aanpassen aan alle technologische ontwikkelingen die plaatsvinden, en soms zorgt dat voor terughoudendheid. Deze ontwikkelingen bieden echter enorm veel kansen voor bedrijven, in alle vormen en maten! 

Neem bijvoorbeeld het automatiseren van de administratie. Ook dit is een technologische ontwikkeling die veel kansen biedt: je bespaart tijd, die je vervolgens kunt inzetten om je te verdiepen in andere werkzaamheden waar je eerst nooit aan toe kwam. Werkzaamheden waar je ook competenties voor hebt, die waarde toevoegen aan je organisatie. Zo optimaliseer je het bedrijfsproces en geef je werk een nieuwe definitieHet enige wat je hiervoor hoeft te doen, is deze technologische ontwikkelingen omarmen en je eigen maken. Uitdagend, toch? Ben jij benieuwd naar alle voordelen van digitale factuurverwerking? Je leest het in deze blog. 

Het programma Nederland Maakt Het brengt deze uitdagende en kansrijke sector in beeld. Blue10 innoveert iedere dag een beetje meer, en ons doel is dan ook om kansen te bieden aan organisaties en bedrijven. Daarom heeft RTL ons meegenomen in Nederland Maakt Het! Heb jij de aflevering gemist? Bekijk het item hieronder! 

Benieuwd naar behind the scenes foto’s? Bekijk ze hieronder!