Skip to main content
Nieuws

Terugblik op een swingend Blue10-ouderenuitje! | 2022

By 2022februari 26th, 2024No Comments

Op zondag 20 november zijn we met ruim 100 ouderen uit gemeente Westland, vier coördinatoren van Vitis Welzijn en een aantal klanten, die ieder ook een oudere meenamen, naar een voorstelling van de Dutch Swing College Band op de SS Rotterdam geweest.

Met drie bussen reden we vanuit diverse plekken uit de gemeente Westland via een toeristische route naar Rotterdam. Voorafgaand aan de voorstelling hebben met zijn allen een kop koffie of thee gedronken en leerden we elkaar wat beter kennen, waarna iedereen genoot van de Dutch Swing College Band. De sfeer zat er goed in; er werd gelachen, een drankje gedaan met elkaar en natuurlijk werd er gedanst op de mooie jazz muziek die de band ten gehore bracht. Na afloop vertrokken we weer terug richting Westland onder het genot van een borrel en heerlijk belegde broodjes. Tijdens de busreis zat de sfeer er nog steeds goed in en was een mooie glimlach op de gezichten van een ieder af te zien.

We kijken terug op een bijzonder geslaagde middag en zijn ontzettend blij dat we na 2,5 jaar alsnog invulling konden geven aan dit uitje en op deze manier ons steentje kunnen bijdragen. De blije gezichten, de glimlach op ieder zijn gezicht en de dankbare reacties van de ouderen bij het verlaten van de bus. Het is ontzettend leuk om te doen en het werd een onvergetelijke middag.