Skip to main content
Nieuws

Blue10 geselecteerd als high-potential Startup

By 2015februari 13th, 2020No Comments

“Enterprise software is changing sales, customer support, management, HR and more. Enterprise software is changing how businesses do business. Companies small and large from around the world will be at EnterConf to meet and learn from the software companies driving that change.”

Enterconf is van de organisatie van populaire events als Web Summit, Collision en RISE. Allerlei partijen op het gebied van software komen hier bij elkaar. Zo zijn er diverse keynotes van o.a. Mikkel Svane (Zendesk), Martin Curley (Intel) en Thomas Davies (Google). En daarnaast zijn er vele workshops en netwerkevenementen.

High potential
We hebben het de afgelopen weken bewust stilgehouden en zijn erg trots dat we vandaag kunnen melden dat Blue10 geselecteerd is als High-Potential Startup op de prestigieuze Alpha Startup Track. Dit betekent dat we op 18 en 19 juni namens Blue10 o.a. met een stand aanwezig zijn op dit grote event.

De deelname als High-Potential Startup op EnterConf geeft ons een mooi stukje exposure aan de buitenwereld. We zijn er natuurlijk enorm trots op dat we als Blue10 voor zo’n groot event geselecteerd te zijn als High-Potential!

Namens Blue10 zijn Niels van Buuren en Marcel Duijvestijn het vliegtuig ingestapt naar het mooie Belfast. Mocht je het leuk vinden, volg ons dan op Twitter. We gaan ons best doen om je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen!