fbpx Skip to main content
Beurzen & events

Kom langs bij de Blue10 stand op Exact Live 2019!

By 2019september 4th, 2019No Comments

Op woensdag 2 oktober staat Blue10 weer op hét business event om kennis te maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen en bedrijfssoftware: Exact Live. Tijdens deze inspirerende dag krijg je de kans om te leren van professionals op een beursvloer van maar liefst 20.000 m2! Op Exact Live vind je oneindig veel inspiratie, tips en tools om jouw bedrijfsprocessen zo succesvol mogelijk te laten verlopen!

Dit jaar staat Exact Live in het thema van ‘Home to all Number Heroes:’ welke functie je ook bekleedt, je wilt altijd de beste beslissingen nemen op basis van actuele cijfers. Ontdek nieuwe tools, vergroot je kennis en ontmoet andere Cijferhelden tijdens één van de 100+ inspiratie- en verdiepingssessies!

Blue10 als Silver Partner

Blue10 mag zichzelf dit jaar Silver Partner noemen van dit niet te missen event. We staan de hele dag voor je klaar bij onze stand! Daarnaast verzorgen we een partnersessie waarin we Blue10 in combinatie met Exact demonstreren. Kom langs en ontdek hoe je met Blue10 de verwerking van boekingsdocumenten in je administratie van Exact digitaliseert en repeterend werk automatiseert. Zien we je daar?

Meer informatie & inschrijven

Bekijk voor meer informatie over de sprekers, het programma en exposanten de website van Exact. Al besloten om te gaan? Schrijf je dan hier gratis in en we zien je op 2 oktober!