Skip to main content
Beurzen & events

Blue10 als Gold Partner aanwezig op Exact Live 2024

Op woensdag 19 juni ontmoeten we je graag op Exact Live in Ahoy Rotterdam, waar Blue10 aanwezig is. Exact Live is hét event dat technologische ontwikkeling, kennisdeling en netwerken samenbrengt.

Als trotse Gold partner van Exact staan wij van Blue10 klaar op de beursvloer met onze eigen stand. Wij kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan en je te laten zien hoe onze oplossingen jouw administratie kan ondersteunen. In een korte demo van 1 minuut laten we de voordelen en mogelijkheden van Blue10 zien.

Bovendien geeft onze collega Ton een speciale sessie van 13:00 tot 13:30 uur in Dock 7, waarin hij dieper zal ingaan op de werkzaamheden van Blue10. Ontdek hoe Blue10 repetitieve taken automatiseert, de volledigheid, tijdigheid en juistheid van de administratie controleert en gebruikers voorziet van context, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen en contracten. Kortom, Blue10 fungeert als de ideale assistent voor jouw financiële administratie.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan Exact Live en schrijf je vandaag nog gratis in. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze stand of tijdens onze sessie!