Altijd en overal inzicht in je facturen

Ontdek meer over de koppeling tussen Blue10 & Exact Globe

Vraag een 1-op-1 demo aan

Blue10 & Exact Globe

Waarmee kunnen we je helpen?

Blue10 is jouw assistent op de financiële administratie, waar jij controle en overzicht houdt over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie. Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in je boekhoudsysteem. Met behulp van de gebruiksvriendelijke en flexibele workflow van Blue10, worden facturen eenvoudig rondgestuurd in de organisatie voor de gewenste goedkeuring. Samen met het digitale archief voor het snel en eenvoudig terugzoeken van facturen, heb je altijd en overal inzicht in jouw administratie.

Wat biedt Blue10 in combinatie met Exact Globe?

Met de cloud oplossing van Blue10 voor de verwerking van boekingsdocumenten digitaliseer je het administratieve proces en automatiseer je repeterend werk. De Blue10 & Exact Globe koppeling bestaat uit:

 • Boeken van facturen en blokkeren voor betaling vanuit Blue10 in Exact Globe;
 • Matchen van bestellingen uit Exact Globe;
 • Mogelijkheid tot boeken van medewerker, aantallen, artikelen en rapportagedatum op regelniveau;
 • Uitwisselen van gegevens als crediteuren, grootboekrekeningen, btw-codes, boekstuknummer, kostenplaatsen, kostendragers, betaalcondities, projecten, verval- en betaaldatum en geboekte factuurregels;
 • Een PDF van de factuur achter de boeking in Exact Globe;
 • Rondsturen van facturen op basis van project en/of kostenplaats.

Starten met Blue10

Voor ons is een oplossing pas goed genoeg als je dagelijks werk er leuker van wordt, als het kinderlijk eenvoudig toe te passen is en als je binnen vijf minuten weet waarvoor je de oplossing kan gebruiken. Onze servicedeskmedewerkers helpen je graag op weg in de Blue10-software, zodat jij hierna zelfstandig aan de slag kan met het verwerken van facturen. Daarbij is het mogelijk om een uitleg over Blue10 op afstand of op locatie te krijgen. Uiteraard staan onze servicedeskmedewerkers ook hierna voor je klaar om je (kosteloos) te ondersteunen, daar waar nodig.

Is Blue10 ook voor mijn organisatie interessant?

Zeker! Blue10 zorgt voor meer gemak, rust en inzicht voor iedere organisatie. De tarieven van Blue10 zijn gebaseerd op maandabonnementen, waarin de enige afhankelijke het aantal te verwerken facturen is (vanaf 10 facturen per maand). Een maandabonnement vereist geen investering, is maandelijks opzegbaar en geeft recht op:

 • Gehele verwerking van facturen van ontvangst tot en met archivering;
 • Gebruik van workflow;
 • Onbeperkt aantal gebruikers en administraties;
 • Minimale bewaartermijn van 10 jaar;
 • Inclusief support.

Exact Globe

Wil je meer weten over Exact Globe? Bekijk de website.

Zij gingen je voor:

“Er worden geen onnodige knoppen weergegeven in het systeem, geen poespas en tierelantijntjes. ”

Gerard
CFO
Senz°

“Met behulp van Blue10 is het zoeken naar facturen verleden tijd en kunnen we leveranciers direct antwoord geven op hun vragen.”

René
Hoofd financiële afdeling
NL Jobs

“Door Blue10 kunnen wij nu in één keer de grote bulk aan facturen in de zomermaanden snel verwerken.”

Dorris
Financieel administratief medewerker
La Venezia ijs