CEO Sam

''Het enthousiasme van dit jonge,
groeiende bedrijf droop er vanaf
in de presentatie, waarbij ook het
systeem duidelijk en overzichtelijk
bleek te zijn.''

Eric de Lange, Finance Manager
Bukom

Waarmee kunnen we je helpen?

Blue10 biedt inzicht in het administratieve proces van je organisatie. Door facturen digitaal te verwerken met Blue10 bespaar je tijd in het verwerkingsproces en is er altijd inzicht in de factuurstroom. Dankzij onze kinderlijk eenvoudige software verwerk je facturen nog sneller in je boekhouding en behoort het repeterende werk tot de verleden tijd. Zo houd je tijd over voor leuker en uitdagender werk!


Bestellingen matchen met inkoopfacturen en directe inkoopfacturen verwerken

Exact Online gebruikers met de modules: Handel, Productie en Zakelijke Dienstverlening kunnen vanaf heden naast kostenfacturen ook hun goederen- en logistieke facturen via Blue10 verwerken in Exact Online. Gebruikers die werken met bestellingen en ontvangsten in Exact Online kunnen deze nu ook matchen met de bijbehorende facturen in Blue10. Gematchte facturen boek je direct in Exact Online. Eventuele verschillen zijn direct inzichtelijk en kunnen snel en eenvoudig opgelost worden in Blue10. Naast het verwerken van inkoopfacturen, waarvoor je in Exact Online een bestelling hebt aangemaakt, kan je nu ook directe inkoopfacturen verwerken via Blue10. Door deze nieuwe functionaliteit is het mogelijk om in Blue10 artikelen, projecten, aantallen en prijzen in te vullen op de regels. Vervolgens wordt de financiële boeking snel en eenvoudig verwerkt in de administratie.


Wat biedt Blue10 in combinatie met Exact Online?

Wij beschikken over een naadloze integratie met Exact Online met behulp van webservices. Deze integratie heeft onder andere de volgende functionaliteiten:

  • Bestellingen uit Exact Online matchen met facturen in Blue10;
  • Genereren van automatische boekingsvoorstellen;
  • Boeken van facturen en blokkeren voor betaling vanuit Blue10 in Exact Online;
  • Uitwisselen van gegevens als debiteuren, crediteuren, grootboekrekeningen, kostenplaatsen, kostendragers, projecten, verval- en betaaldatum en geboekte factuurregels;
  • Zowel een Pdf als een link achter de boeking in Exact Online naar de factuur in Blue10;
  • Flexibele workflow voor het rondsturen van facturen in de organisatie;
  • Mogelijkheid tot het toevoegen van extra bijlages zoals bonnetjes.

Is Blue10 ook voor mijn organisatie interessant?

Zeker! Blue10 zorgt voor meer gemak, rust en inzicht voor iedere organisatie. Doordat we al een abonnement aanbieden vanaf 10 facturen per maand, is het digitaal verwerken van inkoopfacturen voor iedereen toegankelijk. Het aantal gebruikers, aantal administraties, de opstart, support/hulp op afstand en de opslag van facturen zijn hierbij inbegrepen. Lekker eenvoudig, daar houden wij van!

Exact Online

Wil je meer weten over Exact Online? Bekijk de website.


Zij gingen je voor:

“Wij zien de noodzaak en voordelen om te digitaliseren en we zijn blij om te zien dat veel cliënten dat helemaal met ons eens zijn”

Michiel Schokker
Accountant
U Adviseurs & Accountants


“Het type bedrijf sprak ons direct aan; nuchter en jong. Dit werkt ook door in het product. Er worden geen onnodige knoppen weergegeven in het systeem, geen poespas en tierelantijntjes.”

Gerard Kool
Financieel Directeur
Senz Umbrella’s


”Het grote voordeel is de tijdsbesparing. Er is veel meer inzicht in het factuurverwerkingsproces. Overal waar ik ben, heb ik inzicht in de facturen.”

Kim van Brugge
Algemeen Directeur
Portland Distribution