Skip to main content
Nieuws

Blue10 bestaat 10 jaar!

By 2018februari 13th, 2020No Comments

Een feestelijke mijlpaal; Blue10 bestaat dit jaar 10 jaar! Wat 10 jaar geleden begon als een project bij een familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een snelgroeiend softwarebedrijf dat een groeiend aantal organisaties helpt bij het automatiseren van de administratie.

Blue10, 10 jaar groei

Het verhaal van Blue10 begint 10 jaar geleden. Een familiebedrijf dat op zoek is naar een oplossing voor het digitaal verwerken van toentertijd ca. 30.000 facturen per jaar. Na een lange zoektocht merken ze dat er geen oplossing beschikbaar is die voldoende aansluit op de wensen die ze hebben: eenvoudig, gebruikersvriendelijk, praktisch toepasbaar en natuurlijk betaalbaar. Met deze wensen in gedachten besloten ze daarom om zelf een product te ontwikkelen, niet wetende dat deze oplossing jaren later door zoveel bedrijven dagelijks met veel plezier gebruikt wordt.

Ze zeggen wel eens dat de beste strategie degene is die achteraf succesvol is gebleken. Als dat waar is, dan hebben we blijkbaar, achteraf gezien, goede keuzes gemaakt. Om een idee te geven van de groei die we hebben doorgemaakt: in 2017 zijn we met 60% gegroeid en in 2018 zijn we gegroeid naar een organisatie met 34 mensen, waarmee we ruim 1.250 organisaties mogen bedienen. Deze variëren van MKB-organisaties tot en met accountants- en administratiekantoren die de administraties van hun klanten sneller en efficiënter willen verwerken met behulp van onze software. Klanten van Blue10 variëren van enkele honderden facturen tot meer dan 100.000 facturen per jaar.

Mijlpalen moet je vieren

Zonder onze klanten, partners en relaties was het voor ons niet mogelijk om te groeien tot de organisatie die wij vandaag de dag zijn. Op donderdag 1 november nodigen we hen daarom uit in ons kantoor in HNK Den Haag om dit jubileum samen met ons te vieren.

Blue10-gebruikers zijn persoonlijk uitgenodigd voor het jubileum. Zij hebben een e-mail ontvangen om zich vooraf in te schrijven voor verschillende kennissessies, waar ze onder leiding van Blue10 experts ingaan op verschillende Blue10 functionaliteiten. Hierna volgt het middagprogramma, waar twee sprekers hun visie op succesvol ondernemerschap delen. Ronnie Overgoor, internetondernemer van het eerste uur en oprichter van het ondernemersplatform 7 Ditches TV, opent het programma met een kort interview met directeuren Marcel en Niels. Hierna neemt Florian Dirkse ons mee in zijn avontuurlijke wereld. Als co-founder van o.a. The Ocean Cleanup en The Green Miles heeft Florian een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken binnen je werkomgeving. Ronnie Overgoor sluit af met een interactieve lezing waarin hij ons niet alleen laat zien hoe de wereld van morgen eruitziet, maar ons tevens een spiegel voorhoudt en laat zien welke mindset nodig is om succesvol te zijn en te blijven. Na afloop proosten we samen op ons 10-jarig jubileum!

De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd en de voorbereidingen voor het jubileum zijn in volle gang. We maken er een feestelijke middag van en kijken er met veel plezier naar uit!