Skip to main content
Nieuws

Verhuizing Blue10 naar nieuw kantoor

By 2016februari 13th, 2020No Comments

Blue10 is op 6 juni verhuisd naar een nieuwe locatie. Wij vestigen ons op de 5e etage van Het Nieuwe Kantoor (HNK) in Den Haag. Dit kantoor biedt volop kansen en mogelijkheden die aansluiten bij onze groeiambities.

Marcel Duijvestijn, commercieel manager van Blue10: “De keuze om nu te verhuizen komt voort uit de groei van ons bedrijf en de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren. We hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in het optimaliseren van onze factuurverwerkingssoftware. In 2015 is het personeelsbestand verdubbeld en zijn wij uit ons vorige kantoorpand gegroeid.”

Bij Blue10 werken op dit moment 17 mensen aan een Cloud-platform voor het digitaal verwerken van facturen. Vandaag de dag verwerken ruim 600 organisaties circa 2,5 miljoen facturen per jaar met onze software. Blue10 heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevende softwareleverancier met software oplossingen die MKB en Non-Profit organisaties ontzorgen en eraan bijdragen dat organisaties geen omkijken meer hebben naar hun administratie. Vandaag de dag is Blue10 in Nederland en België actief. De komende jaren gaan wij onze grenzen verleggen naar omringende landen.

Nieuw adres en telefoonnummer:
Adres:
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Telefoonnummer:
088-2583100

HNKDenhaag