Blue10 – Enterprise: Toegang tot database

Blue10 Enterprise toegang tot database

Blue10 - Enterprise: Toegang tot database

Naast de standaard beschikbare Power BI dashboards, is het ook mogelijk om zelf rapportages te maken. Met leestoegang tot je eigen database, kan je de data die beschikbaar is in de Blue10 dienst gebruiken voor het maken van rapportages in Excel of voor het koppelen van een Business Intelligence/rapportage oplossing die reeds in de organisatie gebruikt wordt. 

Ja, ik wil zelf rapportages maken

Hierdoor is het mogelijk om data uit de Blue10 te combineren met data uit andere software applicaties, zoals een boekhoudsysteem. Denk bijvoorbeeld aan: 

Het optimaliseren van eigen rapportages met informatie uit de Blue10 database

De standaard beschikbare Power BI dashboards uitbreiden

Bekijk de tarieven

Go Live

De toegang tot de database is zo geregeld! Blue10 regelt alles en je kan, zoals je van ons gewend bent, je abonnement maandelijks weer bijstellen naar je oude abonnement. Toegang tot de database is onderdeel van het Blue10 – Enterprise abonnement. Bij het afsluiten van dit abonnement krijg je naast deze toegang ook toegang tot Power BI dashboards en SSO via Azure AD

1.

Klant stuurt IP adres op naar Blue10

2.

Blue10 maakt gebruiker met leestoegang aan

3.

Klant ontvangt inloggegevens van gebruiker met leestoegang tot database

4.

Blue10 – Enterprise abonnement ingevoerd

5.

Ready to go!

Neem contact met ons op

Wil jij aan de slag met Blue10 – Enterprise: Toegang tot database? Dat kan! Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.