Altijd en overal inzicht in je facturen

Ontdek meer over de koppeling tussen Blue10 & Twinfield

Vraag een 1-op-1 demo aan

Blue10 & Twinfield

Waarmee kunnen we je helpen?

Blue10 is jouw assistent op de financiële administratie, waar jij controle en overzicht houdt over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie. Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in je boekhoudsysteem. Met behulp van de gebruiksvriendelijke en flexibele workflow van Blue10, worden facturen eenvoudig rondgestuurd in de organisatie voor de gewenste goedkeuring. Samen met het digitale archief voor het snel en eenvoudig terugzoeken van facturen, heb je altijd en overal inzicht in jouw administratie.

Wat biedt Blue10 in combinatie met Twinfield?

Met de cloud oplossing van Blue10 voor de verwerking van boekingsdocumenten digitaliseer je het administratieve proces en automatiseer je repeterend werk. De Blue10 & Twinfield koppeling bestaat uit:

  • Boeken van facturen en blokkeren voor betaling vanuit Blue10 in Twinfield;
  • Mogelijkheid tot transitorisch boeken, bepalen vervaldatum en boeken op doeladministraties;
  • Uitwisselen van gegevens als debiteuren, crediteuren, grootboekrekening, btw-codes kostenplaatsen, dossier, projecten, verval- en betaaldatum en geboekte factuurregels;
  • Een link achter de boeking in Twinfield naar de factuur in Blue10;
  • Boekingstemplate overhalen uit Twinfield.

Starten met Blue10

Voor ons is een oplossing pas goed genoeg als je dagelijks werk er leuker van wordt, als het kinderlijk eenvoudig toe te passen is en als je binnen vijf minuten weet waarvoor je de oplossing kan gebruiken. Onze servicedeskmedewerkers helpen je graag op weg in de Blue10-software, zodat jij hierna zelfstandig aan de slag kan met het verwerken van facturen. Daarbij is het mogelijk om een uitleg over Blue10 op afstand of op locatie te krijgen. Uiteraard staan onze servicedeskmedewerkers ook hierna voor je klaar om je (kosteloos) te ondersteunen, daar waar nodig.

Is Blue10 ook voor mijn organisatie interessant?

Zeker! Blue10 zorgt voor meer gemak, rust en inzicht voor iedere organisatie. De tarieven van Blue10 zijn gebaseerd op maandabonnementen, waarin de enige afhankelijke het aantal te verwerken facturen is (vanaf 10 facturen per maand). Een maandabonnement vereist geen investering, is maandelijks opzegbaar en geeft recht op:

  • Gehele verwerking van facturen van ontvangst tot en met archivering;
  • Gebruik van workflow;
  • Onbeperkt aantal gebruikers en administraties;
  • Minimale bewaartermijn van 10 jaar;
  • Inclusief support.

Twinfield

Wil je meer weten over Twinfield? Bekijk de website.

Zij gingen je voor:

“Blue10: Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en tijdbesparend’”

Johan
Financieel controller
Produlab Pharma

“Het is erg fijn dat we bij Blue10 betalen naar gebruik en het abonnement iedere maand kunnen verhogen of verlagen als dat nodig is.”

Paul
Mede-eigenaar
Bovegro / Golfbaan Spierdijk

“In vergelijking met het oude, papieren proces, is het nu een gestructureerd en efficiënt proces geworden.”

Freek
Verantwoordelijk voor de inkoopadministratie
Hendriks Young Plants