fbpx Skip to main content
Nieuws

Blue10 organiseert uitje voor ouderen | 2018

By 2018november 22nd, 2022No Comments

Zoals je eerder in onze kerstbericht hebt kunnen lezen, hebben wij er de afgelopen jaren voor gekozen om ons budget voor relatiegeschenken in te zetten voor een groep in de samenleving die een steuntje in de rug goed kan gebruiken. In 2014, 2015 en 2016 hebben we daarom een geldbedrag gedoneerd aan verschillende hulporganisaties (Stichting Jarige JobStichting Laat Ze Maar Lachen en Stichting Heppie/Het vergeten kind), die zich inzetten voor een goed doel waar wij ons verbonden mee voelen.

Met een donatie aan deze stichtingen hebben wij geprobeerd een positieve bijdrage te leveren aan kwetsbare kinderen in Nederland. Afgelopen kerst vonden we het tijd voor een volgende stap. Enerzijds wilden we meer doen dan alleen een geldbedrag doneren en anderzijds wilden we dit jaar een andere groep mensen een steuntje in de rug geven. We hebben daarom contact gezocht met Vitis Welzijn om samen een uitje te organiseren voor een groep ouderen met minder sociale contacten. Dankzij initiatieven van organisaties zoals Vitis Welzijn ontmoeten deze ouderen elkaar en voorkomen ze een sociaal isolement. We werden oprecht geraakt door de inzet van de vrijwilligers van Vitis Welzijn en willen als organisatie graag aan steentje bijdragen.

Hoe gaan we dat doen?
Op zondag 6 mei a.s. nemen we 60 ouderen uit de gemeente Westland mee op stap naar een voorstelling van Paul van Vliet om met hen een fijne middag te beleven. Met deze ‘gift’ en de vrijwillige inzet van onze medewerkers willen we ons inzetten voor deze groep ouderen, zodat ook zij van een mooie(re) oude dag kunnen genieten.

We gaan er alles aan gaan doen om deze ouderen een onvergetelijke middag te bezorgen en hebben er écht zin in! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor een verslag van deze dag.