Altijd en overal inzicht in je facturen

Ontdek meer over de koppeling tussen Blue10 & Microsoft Dynamics NAV

Vraag een 1-op-1 demo aan

Blue10 & Microsoft Dynamics NAV

Waarmee kunnen we je helpen?

Blue10 is jouw assistent op de financiële administratie, waar jij controle en overzicht houdt over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie. Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in je boekhoudsysteem. Met behulp van de gebruiksvriendelijke en flexibele workflow van Blue10, worden facturen eenvoudig rondgestuurd in de organisatie voor de gewenste goedkeuring. Samen met het digitale archief voor het snel en eenvoudig terugzoeken van facturen, heb je altijd en overal inzicht in jouw administratie.

Wat biedt Blue10 in combinatie met Microsoft Dynamics NAV ?

Met de cloud oplossing van Blue10 voor de verwerking van boekingsdocumenten digitaliseer je het administratieve proces en automatiseer je repeterend werk. De Blue10 & Microsoft Dynamics NAV koppeling bestaat uit:

  • Boeken van facturen en blokkeren voor betaling vanuit Blue10 in Microsoft Dynamics NAV (met behulp van afwachten);
  • Automatisch matchen van facturen met inkooporders in NAV;
  • Uitwisselen van stamgegevens als, crediteuren, BTW- en IBAN-nummers, verval- en betaaldata en geboekte factuurregels;
  • Een link achter de boeking in Microsoft Dynamics NAV naar de factuur in Blue10 (te benaderen met Navigeren);
  • Integratie beschikbaar vanaf NAV versie 3.7 t/m NAV 2017 (bijna 2018). Tot en met NAV 2009 via de NAS. Vanaf NAV2013 via webservices;

Blue10’s cloud oplossing maakt digitale factuurverwerking ook interessant bij lage factuuraantallen. We bedienen in de NAV markt klanten met rond de 1.000 facturen, maar ook klanten met tussen de 40.000 en 100.000 facturen per jaar.

Starten met Blue10

Voor ons is een oplossing pas goed genoeg als je dagelijks werk er leuker van wordt, als het kinderlijk eenvoudig toe te passen is en als je binnen vijf minuten weet waarvoor je de oplossing kan gebruiken. Onze servicedeskmedewerkers helpen je graag op weg in de Blue10-software, zodat jij hierna zelfstandig aan de slag kan met het verwerken van facturen. Daarbij is het mogelijk om een uitleg over Blue10 op afstand of op locatie te krijgen. Uiteraard staan onze servicedeskmedewerkers ook hierna voor je klaar om je (kosteloos) te ondersteunen, daar waar nodig.

Is Blue10 ook voor mijn organisatie interessant?

Zeker! Blue10 zorgt voor meer gemak, rust en inzicht voor iedere organisatie. De tarieven van Blue10 zijn gebaseerd op maandabonnementen, waarin de enige afhankelijke het aantal te verwerken facturen is (vanaf 10 facturen per maand). Een maandabonnement vereist geen investering, is maandelijks opzegbaar en geeft recht op:

  • Gehele verwerking van facturen van ontvangst tot en met archivering;
  • Gebruik van workflow;
  • Onbeperkt aantal gebruikers en administraties;
  • Minimale bewaartermijn van 10 jaar;
  • Inclusief support.

Microsoft Dynamics NAV

Wil je meer weten over Microsoft Dynamics NAV? Bekijk de website.

Zij gingen je voor:

“De software is heel efficiënt en tegelijkertijd gemakkelijk in gebruik.”

Jeroen
Teamleider Finance & Control
AB Werkt

“Een gebruikersvriendelijk systeem als Blue10 werd bijna als vanzelf geïmplementeerd en geaccepteerd binnen de organisatie..”

Willemiek
Hoofd bedrijfsbureau
De Haas Maassluis

“Door gebruik te maken van Blue10 is het boeken van facturen in Navision eenvoudiger geworden en zijn de facturen sneller verwerkt in de administratie.”

Leo
Financieel Manager
Levoplant