Iedere dag een stap vooruit

Dit geldt voor onze geautomatiseerde oplossingen die steeds meer eenvoud en gemak moeten bieden. Voor onze service die altijd weer een stapje beter kan en zeker ook iedere dag een stap vooruit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven namelijk dat je altijd (jezelf) moet blijven uitdagen. Uitdaging stimuleert je om het beste uit jezelf te halen en dat zorgt voor groei, ontwikkeling en vooral plezier. Daar wordt niet alleen jij, maar de hele organisatie beter van.

Écht Blue10

Blue10 kan alleen zijn wie ze is door de mensen die er werken. Mensen die de kernwaarden van Blue10 uitdragen, gewoon in wie ze zijn. Deze mensen passen bij Blue10. Samen maken we Blue10 een organisatie die staat voor:

Ontwikkeling
Bij Blue10 staat ontwikkeling centraal, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. De som van alle individuele ontwikkelingen samen, is namelijk bepalend voor de groei van onze organisatie. We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen en bieden je hiervoor de middelen die je nodig hebt. We geloven oprecht dat als je écht wilt, je alles kunt leren. Niet voor niets zijn veel van onze medewerkers direct na of zelfs tijdens het afronden van de opleiding ons team komen versterken. Zij hebben zich inmiddels ontwikkeld tot ervaren specialisten die graag hun kennis en ervaring met je delen. Of je nu net begint of al de nodige kennis hebt opgedaan, bij Blue10 sta je zelf aan het roer van jouw carrière!

Ruimte
Wij bieden je alle ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk. Op de vijfde etage van het HNK in Den Haag, direct aan de A4, werken we samen in onze open ruimte. Daardoor zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen, handig als je even met collega’s wilt brainstormen. Hoewel het erg gezellig is op kantoor, is het ook mogelijk om gebruik te maken van extra werk- en overlegplekken in het gebouw, wanneer je behoefte hebt aan rust. Kortom; er is ruimte om ervoor te zorgen dat plezier en hard werken heel goed samen gaan.

Teamuitje

Altijd een reden voor taart

Succes moet je vieren!

Open karakter
Bij Blue10 hebben we een open karakter, zijn informeel, creëren geen drempels en zijn altijd toegankelijk voor een ander. We zoeken dan ook graag de aanwezigheid van elkaar op. Bijvoorbeeld tijdens de wekelijkse lunch waar we met het hele team samenkomen en grote ontwikkelingen bespreken. We laten de lunch op deze dag bezorgen en vullen gelijk de fruitschaal aan, zodat je de rest van de week ook nog een gezonde snack kunt pakken. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een borrel en twee keer per jaar is er een Blue10 uitje, met of zonder partner, zodat we elkaar buiten werktijd nog beter leren kennen.

Samenwerken
Samen werken en samenwerken. Om beide zo effectief mogelijk te doen gebruiken we verschillende cloudoplossingen om direct samen aan documenten te werken, informatie te delen en te vergaderen zonder allemaal op dezelfde fysieke locatie aanwezig te zijn. Wij zijn van mening dat alles wat je twee keer doet geautomatiseerd kan worden. Daarom zijn we altijd op zoek naar snelle en effectieve oplossingen om te voorkomen dat we zelf eentonig werk doen.

Alles moet gevierd worden
Bij Blue10 werken we hard en vieren we alles waar we als individu of organisatie trots op zijn. Naast de vrijdagmiddagborrel waar we proosten op het weekend en de successen van de afgelopen week, trakteren we regelmatig op taart. Een verjaardag, nieuwe collega of een verloren weddenschap; er is altijd wel een goede reden om taart te eten. Als we echt een grote mijlpaal hebben bereikt schenken we champagne, want successen moet je vieren!

Gewoon doen
Werken bij Blue10 betekent dat je gewoon jezelf kunt zijn en doet waar je goed in bent. We geven je de vrijheid en ruimte om, vanuit eigen verantwoordelijkheden, je werkzaamheden in te vullen. Daarbij bepaal je zelf hoe je dingen aanpakt en geven we je de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te werken. We houden niet van eindeloos discussiëren of en hoe we iets moeten doen. We geloven in gewoon proberen, want het beste idee is degene die achteraf succesvol is gebleken. En zonder af en toe fouten te maken, leer je niets.

Solliciteren?

Als bovenstaande je aanspreekt willen wij je nog liever vandaag dan morgen op de koffie hebben!

Bekijk hiervoor ons vacature-aanbod.