Blue10 referentie gebr. Vreeken
Transportbedrijf Gebr. Vreeken

Blue10 groeit mee met Transportbedrijf Gebr. Vreeken

Aantal facturen per jaar

600

Klant sinds

2015

Boekhoudsysteem

Exact Online

ervaar het zelf
De broers Jaap en Dirk Vreeken zijn een aantal jaren geleden begonnen met hun eigen transportbedrijf Gebr. Vreeken voor het vervoeren van containers en bulkgoederen. Zij groeien snel en op dit moment zijn er acht trekkende eenheden die dagelijks onder de naam ‘gebroeders Vreeken BV’ op de weg rijden. De broers zijn de hele dag druk bezig met de transportplanning en alle zaken die daarbij komen kijken. Petra Vreeken verzorgt de administratie vanuit huis. Hier hoort ook de afhandeling van 1100 inkoopfacturen bij.

Hoe kwamen jullie in aanmerking met het digitaal verwerken van facturen? 
‘Met de groei van ons bedrijf, groeide ook het aantal binnenkomende facturen. Ook het aantal uren dat nodig was om de administratie in goede banen te leiden groeide hierin mee. Waar het in het begin nog wel te overzien was of facturen klopten, werd dit steeds minder inzichtelijk en waren wij steeds meer tijd kwijt aan de controle van deze facturen.’ Om dit proces te versnellen en gemakkelijker te maken hebben ook de gebroeders Vreeken gekozen voor Blue10.

Wat zijn de grote voordelen van het werken met Blue10?
‘Het systeem is enorm flexibel en kan overal opgestart worden, mits er een netwerkverbinding is met de server waar Blue10 op draait. Voor ons is dit een groot voordeel. Wij kunnen ons gewoon bezig blijven houden met de planning en het aansturen van de trucks. Mijn vrouw doet de administratie vanuit huis en stuurt de facturen ter controle naar ons toe met behulp van de workflow. Tussen de werkzaamheden door kijken we de facturen na en keuren ze goed. Daarna kunnen de facturen door Petra verder verwerkt en betaald worden. Dit bespaart ons echt veel tijd.’ Aldus Dirk Vreeken.

Net als Jaap en Dirk veel tijd besparen?

Vraag een 1-op-1 demo aan