CEO Sam

''Het enthousiasme van dit jonge,
groeiende bedrijf droop er vanaf
in de presentatie, waarbij ook het
systeem duidelijk en overzichtelijk
bleek te zijn.''

Eric de Lange, Finance Manager
Bukom

Over Blue10

Blue10 biedt een Cloud oplossing voor het digitaal verwerken van boekingsdocumenten, zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes, etc. De oplossing is in de praktijk ontstaan bij een familiebedrijf wat zelf op zoek was naar een oplossing voor het digitaal verwerken van haar facturen. Na een lange zoektocht hebben zij besloten om zelf een product te ontwikkelen, zonder te weten dat deze oplossing jaren later door zoveel bedrijven dagelijks met plezier wordt gebruikt.

In 2008 is Blue10 opgericht en is onze missie gestart: Zoveel mogelijk organisaties helpen om hun administratie efficiënter te voeren. Onze klanten realiseren dit door tijd te besparen op back-office processen en daarnaast door hun CFO’s, controllers en externe adviseurs de mogelijkheid te bieden om met goede input ook goede rapportages en adviezen op te leveren.
.
Wij zijn ervan overtuigd dat software gebruiksvriendelijk en kinderlijk eenvoudig moet zijn. We zijn onszelf ervan bewust dat ook wij niet perfect zijn en daarom mogen klanten ons altijd bellen bij het gebruik van onze software. In onze ogen moet support op software altijd gratis zijn. Waarom? De feedback die wij krijgen, helpt ons om de software steeds weer eenvoudiger te maken en Blue10 iedere dag een beetje te verbeteren.
Vandaag de dag bieden wij onze oplossing aan in twee varianten: Blue10 voor het MKB en Non-profit Organisaties en Blue10 voor Accountants. Een software oplossing aanbieden is één, de gedachte erachter is vele malen belangrijker. Wij geloven in eenvoud en zijn er van overtuigd dat de 80/20-regel altijd op gaat. Door te werken met een standaard oplossing ben je op de lange termijn altijd goedkoper uit en worden je eigen processen velen malen efficiënter dan door te werken met een maatwerk oplossing. We worden gesterkt in die gedachten door sociale platforms als Facebook, Twitter en LinkedIn. Voor het gebruik van deze sociale platforms heb je toch ook geen training gehad?