fbpx Skip to main content
Nieuws

Blue10 organiseert ook dit jaar ouderen uitje!

By 2020juni 21st, 2021No Comments

Zoals je eerder in ons kerstbericht hebt kunnen lezen, gaan we ook dit jaar weer met een groep ouderen op stap! Voor onze kerstactie van 2020 gaan we swingen tijdens het optreden van de Dutch Swing College Band op de SS Rotterdam.

Coronavirus update

Het geplande uitje van 2020 is inmiddels voor de tweede keer verzet in verband met COVID-19. Momenteel staat het optreden van de Dutch Swing College Band gepland voor zondag 8 mei 2022. Wij hebben er vertrouwen in dat we dan écht weer met zijn allen een gezellige middag kunnen hebben!

Waarom doen we dit?

Normaal gesproken is december een maand waarin bedrijven relatiegeschenken ontvangen als dank voor de prettige samenwerking. Vanzelfsprekend zijn ook wij ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat we het afgelopen jaar hebben gehad van onze klanten, partners en andere relaties!

Wij hebben er een aantal jaar geleden voor gekozen om het budget dat jaarlijks vrijgemaakt wordt voor relatiegeschenken anders te gebruiken en dit in te zetten voor een goed doel dat zich inzet voor een kwetsbare groep in de samenleving. Dit doen we door, in samenwerking met Vitis Welzijn, de handen uit de mouwen te steken en een dag op pad te gaan met ouderen met minder sociale contacten!

Na de succesvolle edities van 2018 (Paul van Vliet) en 2019 (Tineke Schouten) hebben we dit jaar voor een ander genre gekozen. We gaan met de ouderen swingen tijdens het optreden van de Dutch Swing College Band op de ss Rotterdam. Deze keuze wordt ondersteund door het feit dat we op 5 mei 2020 in Nederland vieren dat we inmiddels alweer 75 jaar in vrijheid mogen leven. Jazzmuziek was tijdens de Tweede Wereldoorlog verboden; iets wat we ons anno 2019 niet kunnen voorstellen en daarom vinden we het mooi om onze vrijheid met een groep ouderen te mogen vieren.

Wil jij met ons mee?

Dat kan! Wel met een eenzame oudere natuurlijk ;-).. Van de 100 gereserveerde kaarten nemen we zelf ca. 60 ouderen via Vitis Welzijn mee. Naast een enthousiaste groep Blue10’ers, stellen we ook dit jaar weer 20 kaarten beschikbaar voor 10 klanten van Blue10. Deze klanten mogen ook één oudere meenemen om gezamenlijk het optreden van de Dutch Swing College Band te bezoeken.

Wij zouden het ontzettend gaaf vinden als je met ons mee gaat en in je omgeving kijkt welke oudere een steuntje in de rug goed kan gebruiken! Als we allemaal een beetje omkijken naar de mensen om ons heen, maken we samen van de wereld weer een mooiere plek om met elkaar te leven.

Praktisch

Vind je dit een mooi initiatief en wil je jezelf (en een oudere) aanmelden? Stuur dan een e-mail naar kerstactie@blue10.com. Geef in je e-mail aan wie je mee wilt nemen en geef kort aan waarom je denkt dat hij of zij een dagje uit goed kan gebruiken. Na jouw aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op. De eerste 10 reacties (inclusief motivatie) gaan met ons mee en samen gaan we er een onvergetelijke dag van maken!

Wij hebben er enorm veel zin in!

Dutch Swing College Band