CEO Sam

''Het enthousiasme van dit jonge,
groeiende bedrijf droop er vanaf
in de presentatie, waarbij ook het
systeem duidelijk en overzichtelijk
bleek te zijn.''

Eric de Lange, Finance Manager
Bukom

Waarmee kunnen we je helpen?

Blue10 biedt inzicht in het administratieve proces van je organisatie. Door facturen digitaal te verwerken met Blue10 bespaar je tijd in het verwerkingsproces en is er altijd inzicht in de factuurstroom. Dankzij onze kinderlijk eenvoudige software verwerk je facturen nog sneller in je boekhouding en behoort het repeterende werk tot de verleden tijd. Zo houd je tijd over voor leuker en uitdagender werk!


Wat biedt Blue10 in combinatie met Muis software?

Met de Cloud oplossing van Blue10 voor de verwerking van boekingsdocumenten digitaliseer je het administratieve proces en automatiseer je repeterend werk. Dankzij de naadloze integratie met Muis software boek je boekingsdocumenten automatisch en foutloos in je financiële administratie. De Blue10 & Muis software koppeling bestaat uit:

  • Verwerking van papieren, digitale (PDF) en elektronische (UBL) (inkoop)facturen;
  • Mogelijkheid tot het toevoegen van extra bijlages zoals bonnetjes;
  • Boeken van facturen en blokkeren voor betaling vanuit Blue10 in Muis software;
  • Uitwisselen van gegevens als debiteuren, crediteuren, kostenplaatsen, kostendragers, projecten, verval- en betaaldatum en geboekte factuurregels;
  • Zowel een PDF als een link achter de boeking in Muis software naar de factuur in Blue10;
  • Flexibele workflow voor het rondsturen van facturen in de organisatie met opmerkingen;
  • Facturen automatisch archiveren voor minimaal 10 jaar in Blue10.

Starten met Blue10

Voor ons is een oplossing pas goed genoeg als je dagelijks werk er leuker van wordt, als het kinderlijk eenvoudig toe te passen is en als je binnen vijf minuten weet waarvoor je de oplossing kan gebruiken. We zetten iedere dag stappen naar nóg meer eenvoud en gebruikersgemak, waardoor jij bij het starten met Blue10 zo min mogelijk ondersteuning nodig hebt. Onze servicemedewerkers helpen je graag op weg in de Blue10-software, zodat jij hierna zelfstandig aan de slag kan met het verwerken van facturen. Daarbij is het mogelijk om een uitleg over Blue10 op afstand of op locatie te krijgen. Uiteraard staan onze servicedekmedewerkers ook hierna voor je klaar om je (kosteloos) te ondersteunen, daar waar nodig.


Is Blue10 ook voor mijn organisatie interessant?

Zeker! Blue10 zorgt voor meer gemak, rust en inzicht voor iedere organisatie. Doordat we al een abonnement aanbieden vanaf 10 facturen per maand, is het digitaal verwerken van inkoopfacturen voor iedereen toegankelijk. Het aantal gebruikers, aantal administraties, de opstart, support/hulp op afstand en de opslag van facturen zijn hierbij inbegrepen. Lekker eenvoudig, daar houden wij van!

 

Muis software

Wil je meer weten over Muis software? Bekijk de website.


Zij gingen je voor:

“Door het werken met Blue10 hebben wij een veel beter inzicht in de factuurstroom, facturen zijn eerder geboekt, waardoor financiële rapportages ook eerder opgeleverd kunnen worden en we weten waar de werklast binnen onze organisatie zit. . ”

Eric de Lange
Finance Manager
Bukom Group


“De flexibele software van Blue10 helpt ons om iedere klant op de juiste manier te faciliteren”

Martin Kleijn
Accountant
Punt Accountants